Navštivte kategorii  SLEVA NAVÍC a  k vybraným produktům kromě akčních slev dostanete bonusovou slevu  až  3000 Kč

Proč cvičit na veslovacím trenažéru?


Hledáte-li účinný fitness stroj vhodný pro domácí posilování, veslovací trenažer je pro vás ten pravý. Na veslovacím trenažeru totiž simulujete záběry při veslování a jediným pohybem posilujete horní i dolní polovinu těla, zejména pak zádové svaly. Pravidelný trénink na veslovacím trenažeru vám přinese pevné svaly a štíhlejší, sportovně vyhlížející tělo. Cvičení na veslovacím trenažeru je navíc vhodné pro kondiční trénink i kardio trénink. A co víc, jestliže trpíte bolestmi zad, pohyb na veslovacím trenažeru vám pomůže se jich rychle zbavit.

Proč cvičit na veslovacím trenažéru?

 

7 benefitů, proč cvičit na veslovacím trenažéru: 

Rovnoměrné zatížení celého těla – Trénink na veslovacím trenažeru vám umožní posilovat celé tělo současně, zejména pak svaly na přední straně stehen, ramenní a zádové svaly a svaly břišní.
Kombinace posilování svalů a aerobního tréninku – Veslování není typickým posilovacím prvkem, svaly si však vypracujete. Zároveň si vylepšíte dýchání a dle nastavené zátěže můžete podstoupit kondiční či kardio trénink.
Prospěšný trénink pro ty, kteří tráví většinu dne sezením – Sedíte-li v zaměstnání celý den za stolem, je pro vás veslovací trenažér tím pravým fitness přístrojem. Při cvičení zapojujete hlavně nohy, břicho a záda. Navíc můžete tréninkem vybít přebytečnou energii.
Cvičení bez nárazů – Na trenažeru vyvíjíte plynulý pohyb, takže vaše tělo není během cvičení vystaveno jakýmkoliv nárazům. Takovéto cvičení prospívá obzvláště vašim kloubům (například kolenům).
Během cvičení nepůsobíte svou vahou na nohy – Jelikož na veslovacím trenažeru není třeba stát na nohou, je cvičení na tomto stroji vhodné i pro seniory nebo osoby s nadváhou.
Pomůže vám zhubnout – K veslování je třeba naložit velké množství energie, což z něj činí ideální aktivitu k hubnutí.
Podpora srdeční činnosti  Rychlý trénink s nižším nastavením zátěže stimuluje váš kardiovaskulární systém.