Navštivte kategorii  SLEVA NAVÍC a  k vybraným produktům kromě akčních slev dostanete bonusovou slevu  až  3000 Kč

Jak vybrat ten správný přístroj pro terapii světlem?

 

Chceš se oddat blahodárným účinkům světelné terapie, ale nevíš, jaký přístroj bude tvým potřebám vyhovovat nejlépe? V tomto článku najdeš srozumitelné informace o všech produktech v naší nabídce. Pokud hledáš více informací o světelném spektru a jaký mají jeho jednotlivé části vliv na pleť a lidský organismus celkově, přečti si nejdříve náš článek o tom, co to vlastně světelná terapie je!


PŘÍSTROJE ZAHRNUJÍCÍ CELÉ SVĚTELNÉ SPEKTRUM
Hrají všemi barvami

Nejširší okruh použití mají multispektrální přístroje typu LED masek a světelných tunelů. Tyto produkty se používají výhradně na obličej a jejich hlavním účelem je zlepšit kvalitu pleti. A právě na typu pleti závisí volba vlnové délky (barvy) světla, které budete používat. Obecně tyto přístroje:

 stimulují tvorbu kolagenu a elastinu
✅ eliminují škodlivé bakterie v kůži
✅ vyhlazují vrásky
✅ mírní zarudnutí
✅ zpevní pokožku
✅ vyrovnávají barvu pigmentu

 

☀️ LED masky

Obličejové LED masky pomohou udržet pleť zdravou, pevnou a perfektně vyhlazenou. Patří totiž mezi nejefektivnější nástroje v boji proti kožním nedokonalostem. Vnitřní část masky je opatřena LED diodami, které zasahují celou plochu obličeje. Některé typy masky poskytují speciální ochranu očí, takže si v nich můžete i číst nebo se dívat na televizi.

☀️ Světelné tunely

Poskytnou ti stejnou zkrášlující a regenerační péči, jaké by se ti dostalo v kosmetickém salonu. Mnoho kosmetiček je také reálně zapojuje do svých služeb. Fungují na stejném principu jako masky. Vybrané modely jsou vybaveny doplňkovými funkcemi, například ultrazvukovým zvlhčovačem pokožky.



INFRA PŘÍSTROJE
Dobijí ti baterky

Terapie blízkým infračerveným světlem (NIR) zasahuje buňky hluboko v tkáni, stimuluje tvorbu mitochondrií a zvyšuje tak tvorbu buněčné energie. Tato část spektra působí hlouběji než všechny ostatní a příznivý vliv zejména na svaly a klouby. Její výhody zahrnují:

✅ posílení imunity
✅ urychlení regenerace svalů a kloubů
✅ zvýšení fyzické kondice
✅ příznivý vliv na kvalitu spánku
✅ zlepšení psychického stavu
✅ zklidnění organismu
 

☀️ Infra panely a lampy

Infra červené lampy a panely fungují na stejném principu, záleží jen na tom, jak velkou plochu chcete pokrýt. Lampy jsou vhodné především pro oblast obličeje a krku, zatímco ten největší infra panel bez problému zasáhne celé tělo. Infračervené záření není lidským okem viditelné, proto jsou všechny přístroje doplněny ještě o světlo červené. Z toho důvodu je nutné vždy nosit ochranné brýle.

PŘÍSTROJE SE ZAMĚŘENÍM NA TVORBU KOLAGENU
Rázem omládneš!

Hlavním účelem terapie červeným světlem je podpora tvorby kolagenu a elastinu, které dodávají pružnost pokožce, svalům i kloubům. Můžeš se tak těšit na vyhlazenější a pružnější pleť, stejně tak jako na rychlejší regeneraci svalů a kloubů. S kolagenárii se navíc ještě krásně opálíš!

☀️ Kolagenové lampy

Jejich největší výhodou je kompaktní provedení, díky kterému se přístroj dobře skladuje, klidně i v zavazadlech na dovolenou. Příruční použití navíc zajistí, že se světlo dostane všude, kde potřebuje.


KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE S DOPLŇKOVOU FUNKCÍ PRO FOTONOVOU TERAPII

Péči o pleť vyladí k dokonalosti

Naše nabídka zahrnuje řadu kosmetických přístrojů pro zkrášlení obličeje, ovšem jen některé z nich disponují také režimy pro terapii světlem. V těchto případech se jedná spíše o doplňkovou funkci, které má pomáhat celkové péči o pokožku.

▶️ Galvanický kosmetický přístroj inSPORTline Hezu

✷ galvanický přístroj pro hloubkové pročištění pleti
✷ světelná terapie pomocí červeného nebo modrého světla

  • červené světlo - stimuluje produkci kolagenu, vhodné pro opravu tkání a nahrazení starých tkání pokožky, vhodné pro zmenšení pórů
  • modré světlo - vhodné pro zničení bakterií a zklidnění pokožky

▶️ Čistící sonický přístroj inSPORTline Paulinne

 skladná pomůcka pro čištění obličeje a fotonovou terapii
 malý panel s LED diodami
 nastavení 3 barev světla:

  • modré světlo - pro zničení bakterií, zklidnění pokožky a redukci akné
  • žluté světlo - pro srovnání barvy pigmentu a zlepšení jemnosti pokožky
  • červené světlo - pro opravu tkání, stimulaci produkce kolagenu a zmenšení pórů

⚡️ Pokud chceš vědět víc o tom, jak světelná terapie funguje, co jednotlivé vlnové délky dokáží jak dlouho přístroje používat, přeskoč ještě na SOUVISEJÍCÍ ČLÁNEK, který ti všechny tyto otázky zodpoví.

⚡️ Všechny výše uvedené produkty najdeš na našem eshopu, takže už je jen na tobě, který si vybereš. Vyzkoušej si světelnou terapii na vlastní kůži a uvidíš, že nebudeš litovat!